Enginyer Geòleg consultor amb experiència professional de 12 anys en el camp de la Geotècnia, Hidrogeologia, Riscos Geològics i Medi Ambient.


Professor de Geotècnia a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i des del curs 2008/2009.


Membre del Col·legi Oficial de Geòlegs (col·legiat núm. 5424), Comissions de Geotèrmia i Riscos Geològics del Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya i de la Societat Espanyola de Mecànica del Sòl i Geotècnia (SEMSIG).


Divulgació sobre Riscos Geològics, Hidrologia, ... en centres educatius de secundària a la província de Tarragona i mitjançant col·laboracions amb l'àmbit docent.


Especialitats: Geotècnia, Enginyeria del Terreny, Riscos Geològics, Hidrogeologia i Medi Ambient.


Àmbit d’influència de les Terres de l’Ebre, Camp de Tarragona i Matarranya, tot i que realitzo estudis per tota Catalunya, Aragó i València, arribant a realitzar estudis de control o assessoraments a localitzacions distants com al Marroc o a Sud Amèrica.

 
Publicacions: estudis i articles de divulgació al Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre des de l'any 2006 (www.raco.cat), articles sobre aspectes geològics al Diari de Tarragona (maig de 2010, març de 2011, octubre de 2013), Diari el Punt (maig de 2010), El Matí (maig de 2012), El Mundo (octubre de 2013).


Altres: excursiones guiades i divulgació geològica i hidrogeològica mitjançant itineraris de senderisme.